Tuesday, 6 December 2011

Masa Yang Hilang..

Assalamualaikum wbt..=)

Dhiya di sini dengan perasaan yang amat gembira ingin memberitahu bahawa masa termatlah sangat penting bagi student2 yang belajar di mana2 IPT @ IPTA,sekolah menengah or sekolah rendah...*Budak tadika pown boleh...

Antara sebabnya Dhiya buat pengumuman terbut adalah kerana Dhiya teramatlah kekurangan masa utk buat assignment..*Tapi tgk cerita Tentang Dhiya tiap2 Isnin-Khamis petang boleh pulakkan...=PP

Ok laaa..Dhiya adalah org paling suka buat kerja last minutes.KAlo boleh,Tiap2 malam exam baru lah Dhiya nak jengah buku2 teks tersebut...
*Ok..Dhiya mmg malas study..Habis apa motif Dhiya datang Bamgi ni...
Studylaah kaann...Xkan nak beroga pulak..=,="
Kalo boleh Dhiya nak tunjuk kat family Dhiya kat Penang bahawa Dhiya boleh belajar dalam apa bidang sekali pown..*but not CHEMISTRY...!!!!
Chemistry yg bosan yg diajar oleh cikgu yg xberapa nak mengajar memang sangat membosankan..Jadi Dhiya dah give up my Chemistry with that teacher..
*BUT I'll never give up my CHEMISTRY with my beloved TENUK..

Aaaawwww!!!!TENUK..I laaaappp yyoouuuu...=PP


OK..Kali ni mmg Dhiya banyak buang masa dgn menaip benda2 yg merapu bagai..
memang inilah caranya Dhiya nak hilangkan masa korang...

Dengan ini,Dhiya mengumumkan bahawa Masa yang korang guna untuk membaca entry Dhiya kali ni hanyalah sia2..*Sekurang-kurangnya,Korang boleh gelak kaann...=P
Jangan marah hhaaaa...NNttiii kena juallll...=))




Lovely Lace,
DhiyaDiyana.

No comments:

Post a Comment