Wednesday, 15 February 2012

Maulidur Rasul..^^

Assalamualaikum..=)

Dalam entry kali ni,Dhiya cuma nak kongsi apa yang Dhiya dah buat dgn tournament bola jaring and sambutan maulidur Rasul yang kolej kitaorg dah wat..=)

*Actually di rancang oleh ahli kelab Insaniah yang aktif gilak sem lepas dan sem ni..

Dhiya join tournament bola jaring sebab dipaksa kayh oleh Lieza ..=..="
Lieza mintak Dhiya carik member2 utk join..Dari xdek org,akhirnya dapat lah 5 group utk main bola jaring uh..

Ini adalah antara gambao2 yang Kitaorg sempat snap utk tournament bola jaring uh...
*Korang xkan nak tgk gambao Dhiya main bola jaring..(sgt buruk kayh!?!)









Pada 14/2/12,Dhiya join berarak dari depan library kolej smpai ke dewan kolej..
Nak tahu apa yang ada sepanjang setengah hari kitaorg kat dewan uh??
*dengar ceramah dari Ustaz Hasrizal dan Sham Kamikaze..
repeat my words,Sham Kamikaze yang datang awok..Dia berkongsi banyak cerita ttg bagaimana cintanya terhadap Islam tambah mendalam..
Temanya Majlis ni pulak "Mencintai Lelaki Ghaib"...
Huuu!!Seram je bunyik..=P
Dalam diam,Dhiya juga mencintai Lelaki Ghaib..
Aaawww!!

Dhiya kongsi2 gambar jelah ea...;)



*Sham Kamikaze yang pakai jubah cekelat uh..

*Penyampaian hadiah utk pertandingan2 yang dianjurkan oleh kelab insaniah..


*Gambar kitaorg dgn Ustaz Hasrizal n abg Sham Kamikaze..^^

*Banner tu,saya yang buat...(bahagian logo KPTM jek!?!)

*Saya bangga dapat bergambar dgn banner yang saya buat bersama member Kelab Insaniah.

*Bersama Aja menuju Kejayaan..Oooppss..Kelas laa...=P


*Ini laa salah seorang penyanyi One Voice,Imran(kiri) bersama temannya dari sem satu Neil(kanan)

P/S:Suara2 diaorg sedap...Rasa oren...=P



Korang sila2 laah dgr lagu yang diaorg nyanyikan tu ea..=)


Itu jelah yang Dhiya boleh kongsi2 dgn korang kali ini..Daaa

Sayang Lelaki Ghaib,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment