Friday, 14 December 2012

Cerita B-day!!

Assalamualaikum dearest readers..=)


Okeyh! Berdasarkan tajuk,of coz laa Dhiya nak bercerita ttg birthday seseorang..kalau birthday Dhiya,lagi 3 bulan..Uhuk!!*HINT2*

Hehehe~~

2 hari lepas, yakni 13/12/2012, Dhiya on9 fisbuk..then ramai je yang birthday on dat day..
Dhiya tgk laa org2 yang menyambut birthday hari tu..
Then, I saw my first Ex-boyfriend which is Mr. M..
Then,Dhiya tgk balik tarikh nyee, then I relised that the date is 13th Dec..
It is my Ex(es)' Birthday..Which they are Mr. M and Mr. A...

I wished both of them via phone..Because I don't like wishing on my Ex(es)' B-day via fisbuk..
Then,Dhiya dapat reply msg from both of them..

Mr. M ="Sapa awk dgn M?"

Mr. A ="Oh tdk!!How come do u remember my bday??Only certain people know my bday! I(he's best friend) pun xtau. Huhu. Thx3."

At the moment,Dhiya tak tahu macam mana nak reply to both of them..

Yang sorang bagi number fon dia dekat girlfriend..
Yang sorang lagi pulak tnya mcm mana Dhiya boleh igt bday dia..

Urfff..

Seriously, Dhiya tak tahu kalau both of them tahu atau tak yang diaorg share the same birth date..

But they surely know that I was their each Ex..

Masa Dhiya dalam pemikiran nak terima Mr. A sbg Boyfriend, Dhiya ada tgk die punya blog ttg diri dia n family dia..Then I saw his bday which is the same date with my first ex,Mr. M...

Then, I asked to myself.."Aku ni mmg ditakdirkan utk kapel dgn org yang sama birth date ke??"
=,="

Now..both of them just my friends..Dhiya tak pernah nak anggap diaorg lebih2..Even masa kapel dolu2 pun, Dhiya tak reti nak ber'sayang2'..
*Mgkin sebab tu kowt hubungan kitaorg tak kekal lama*

Uhuk!!

Tapi bagus jugak Dhiya solllow mollow sekarang..
At least,tak de laa bertambah2 penimbang dosa Dhiya..
Kuikuikui~~

Ape2 pun,Dhiya tetap doakan kebahagiaan kawan2 Dhiya..
Even my Ex(es) jugak deserve utk bahagia..

I choose not to hate my ex(es) because they could be our precious friends...
So, Dhiya akan tetap wishing the best for my friends...

Friends are too precious to be ignored..
(^_^)


Dated Friends,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment