Monday, 17 May 2010

Tiada Yang Kedua..^^

Novel Tiada Yang Kedua..
Aku beli dari kawan aku yg suka bca novel mcm aku jugak...^^
Arie Jumaat da abes da..
crita dia menarik...besszz...
Lepas aku abes bca nvel nie,aku amek gmbaq...
then,tetiba aku teringat ttg sorg mamat yg nak kawan ngan aku smpai kirim lirik lagu TIADA YANG KEDUA kat aku...
aku xlayan dia..surat dia,aku kirim balik coz aku xmao simpan ayat jiwang nak mampos...geli-geleman aku...last but not least,dia kapel ngan kawan aku...kawan aku punya ar risao kalo aku jeles..tpi aku yakinkan dia yg aku xpernah ada papew ngan mamat tue n aku nak dia happy ngan hubungan tue...tpi hubungan diaorg x lam,mamat tue xsetia...dia men kayu 3..dia curang pda kwan aku...skali gus wat aku benci dia teramat sgt...tiada yg kedua konon...=_=
the next year dia pndah...n aku pown da xdengar da khabar berita dari mamat tue...hopefully dia da berubah...n belajar dari kesilapan...aku pown xsuka berdendam dgn org lama2...besides aku nie pelupa...so,dendam kesumat yg lama berkurun aku pasti akan lupakan dgn kata maaf yg tulus setulusnya dari hati...^^

3 comments:

  1. "aku pown da xdengar da khabar berita dari mamat tue" kmi blh khbarkn ttgnya.. klo mau a.. Athirah krm slm!

    ReplyDelete
  2. ili..~trimas...tpi,khidmat anda utk khabarkan ttgnya xdiperlukan...^^

    ReplyDelete
  3. Aww tak sporting la you ni! Kita break! I nak cari lain taw! Ahahahaha xD

    ReplyDelete