Thursday, 12 August 2010

Dunia Baruku..^^

Da hampir 2 bulan aku d kptm a.k.a Kolej Poly-Tech MARA...^^
mcm2 da aku lalui...sorg2...tanpa keluarga d cc...aku cuba utk berdikari...
skarang aku wat part-time kat butik baju...memandangkan umat Islam akan menyambut raya x lma lgi,jemput2 larh dtg ke BUTIK DAUN...Ada bju2 tradisional spt bju kurung pesak,kurung riau,kurung pahang,kurung modern xlupa jugak bju Melayu utk kaum ADAM...dari baju utk org tua smpailah ke budak setahon jagung...XP
Kdg2 rsa letih sgt tggl kat kolej nie...p jalan, balik jalan...tgh panas plak tue...balik rumah nnti mesti tok tnya..."Awat muka berjelaga tue...??"
Nmpak sgt sunburn kat muka aku...huhuhu...
BTW,selamt menyambut Ramadhan Al-Mubarak...semoga Ramadhan kali ini memberi kita penoh makna...^^

Luv my frens sooo much...hopefully raya taon nie dpt kita jumpa lgi...^^

4 comments:

  1. Rindu kat hampa la! Form 6 pon letih ma! Blajaq kat mana2 pon mesti letih maaa! Diyanaaa! tak sabaq nak makan kuih raya free niiiii! XP Diyanaaa! Kerja butik kot? Pos la 1, 2 juta baju kurung yang ensem2 x3 Oh ya.. selamat berpuasa ea^^.. belajaq rajin2.. cukup bulan hantaq duit kat kami.. xPPP

    ReplyDelete
  2. da lepas form 5 xdpt duet raya...=P
    kmi winnddoooooooooo sgt2 korg...^^
    1,2 juta...??!!kmi sendiri xdak lgi bju raya,ada atie nak post bju raya kat org...*bju raya butik tue mahai arrr..*
    btw,thanx...ampa pown blajaq rajin2...^^
    kalo tinggai posa cpt2 ganti xmao gnti lst minutes...=P

    ReplyDelete
  3. Yew.. bab ganti posa kami maju lew.. Sok raya, tungging raya ganti suda.. Harga mahai ea pakaian di butik berkenaan? Gajinya juga mesti mahai kan? Ehem3.. hulur2 sedikit kepada patik ea! :3

    ReplyDelete
  4. harga mahai,gajinya ciput...
    geram den...
    xkeja da kat situ..!!
    huh..

    ReplyDelete