Thursday, 25 August 2011

Penang..(^_^)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
seperti yg anda semua ketahui..
Umat Islam bakal menyambut hari lebaran yg dinanti selama setahun..
Dengan penuh ikhlas dari hati yg halus mulus ini...
Dhiya Diyana ingin mengucapkan seribu kemaafan daripada semua pihak di atas kesilapan yg pernah Dhiya lakukan secara sengaja atau tidak sengaja...
Almaklumlah,,Dhiya juga manusia biasa yg lemah lgi hina..
dengan itu,Salam Lebaran utk semua..
=)
Ini contoh card raya Dhiya ea..
hehehe~~
Dhiya belum ada masa nak design kad raya..
^^

Pertama skali,Dhiya teringin nak meluahkan rasa rindu yg tak terhingga kepada Ayahanda dan Bonda yg tercinta...
Parents...I miss u Soo Much...
Ayahandaku...
*dukung plax si budak tombam Danial..=)

Bonda terchenta...
*gamba taun bila ntah..di'edit' dari enpon lama Bonda..=P

Ohhhhooooo..My luvly sisters n brother
Fatin,Farah,Qayyum n last but not least Fariha..
For sure suma org akn tnya,"why yg laen smua F..but u and ur brother are different...
FYI,I really don't noe..
Maybe because I'm the eldest..sbb tu different kowt..
and my brother..maybe bcoz he is the only one baby boy kot...
LOLz
Urrff...Please ignore my picture..
=____="

Last but notleast to my friends...
Really miss u gurls and boys...
Can't wait to see u,hug u,story2 with u...
Friends..Saja jea Dhiya xnak bubuh gambao muka coz xsuma yg suka gmbao dia di'upload' dlm web site ni ha kan...


Akhirkata..Dhiya betol2 xsaba nak balik Penang utk jumpa korang suma n sambut raya dgn korang suma...

Salam Lebaran
Salam Aidilfitri

Semoga Salah dan Silap Dhiya Dimaafkan...


Gadis Desa Terchenta,
DhiyaDiyana.


No comments:

Post a Comment