Saturday, 29 October 2011

::Day 3::

Assalamualaikum..

Okeyh,cabaran kali ni,Dhiya malas nak bubuh gambaq..So,,pepandai laaa ampa u olls wat gambaran tersendiri ea..=)

Cabaran Day 3..

Jeng3

::10 Thing u hate::

Hohoho~.~
*Menda apa jelah yg Dhiya nak hate sgt tu eaa???lalalala~~~~


1.CICAK!!!..Urfff..Geli tau..Benci gila dgn cicak yg berlagak seksi lalu kat syiling..*Naseb bek kat rumah xbanyak cicak..Tapi,kalo Iguana,I loikee...*PELIK bukan???Dhiya pown pelik..=,="

2.MY PHONE*for now..!!!Dhiya benci betol dgn Phone Dhiya tu..asyik nak rosak jea..tggu ada duit,Dhiya beli Samsung Galaxy Tab terus..SoryE C510 boleh campak sungai belakang rumah..=,=""uurrrfff!~~~~~

3.VIRUS!!!!There's Virus in my Honey(My Lappy kayh=,=")..Dhiya sayunk Honey,Tapi skunk nie dia xdpt nak berbakti bila Dhiya nak on9..BENCIIII that Tenuk bin Cipan punya VIRUS...='(

4.KUNING..Give me any colour,I'll consider to choose especially BLUE..BUT..I won't pick for YELLOW..KUNING nampak sgt buruk for me walopown warna ni sebenarnya menyerlah..Bagi Dhiya Kuning isn't really not my taste kowt..hahaha*mcm Rizwan Khan dlm My Name Is Khan lah plop...=P

5.Minyak Rambut...Urrfff...Paling xsuka bila rambut berminyak..yuck..Tapi kena sapu jugak minyak rambut kat rambutku ni coz rambut Dhiya tersangatlahhh kering..=,="

6.Penimbang berat badan(=,=")..Benci tol bila penimbang tu bgitau berat badan kita naik..otomatikli,Dhiya rasa nak campak je Penimbang uhhh..=P

7.BUKU!!!++ bila kita kena baca buku sejarah or economic negaralah,or anything yg xmenarik lgsung..if kena baca,Dhiya lbih suka wat nota sendiri daripada nak highlight semua ayat penting dlm buku tu..kalo baca saja,konpem Dhiya xmasuk otak punyalaaa..TAPI,,kalo novel,or cerita yg menarik,sains fiksyen,romantic comic or majalah2 about women,konpem Dhiya baca,then khatam banyak kali pown xkesah punya..hohoho~~~

8.FACEBOOK!!yess!!I do have fb or fisbuk but sometimes,I felt like hating to use fesbuk as medium for opinions..People might misunderstood others opinons,thus,they will have a fight in there, and causes lost frienship..

9.High heels..ok..obviously,Dhiya pernah ckp yg Dhiya suka heels..TAPI,Dhia xsuka pakai kayh..High heelss are killing me man..sakit ouu pakai heel..dah tu,gayat aa..*Dah tggi,pakai heels,konpem gayat..=,="

10.PAKAIAN ala LADIES..hahahaklakar kan..??*baik ckp klaka=,="..Dhiya suka tgk org pakai dress,skirts,pape je yg looks like ladies..tapi Dhiya xsuka gila pakai skirts..busuk2 pown baju kurung je..Dulu Dhiya lagi teruk,kebaya pown tarak punya..Skunk ok laa sikit..But still,Dhiya kalo pakai skirt,makcik Dhiya buat ayat ni"Dhiya pakai skirt???"*sambil wat muka xpecaya punyaa...sgggttt =,="...Jadik,Dhiya pown xpakai sgt laa skirts bila kuaq jalan2..Lalalala~~~


That's all for today..Till we meet then..=)

Love,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment