Sunday, 30 October 2011

::Day 4::

Assalamualaikum..=)

Due to ::10 hari cabaran blog:: dari fatin syamimi yg Dhiya warwar kan kepada semua hari tu,hari ni dah masuk ::Day 4:: dah pown...Aaawww3..Cuba teka cabaran kali ini...???


Jeng..jeng..jeng...

10 things that you wanna say to one person..

Uuuuu..kepada siapakah Dhiya nak tujukan 10 sentences tuuu???

Huhuhu~~~Mungkinkah kepada SI DIA???owww..Itchy laaa...

Owkayh laaa..FOR HIM!!!

1.Ramai yg cakap,"Eh,Dhiya..Mr.E hensem ea..Kirim salam kat dia tau.."Tapi bgi Dhiya,Tenuk Dhiya lagi hensem..

2.Dhiya pggil AWAK Tenuk,Cipan,Tapir dan seangkatan dgnnya sbb awak mmg susah nak faham body language Dhiya..=,="

3.Tenuk xpandai buat ayat bunga2 cinta tapi setiap msg Tenuk,Dhiya igt smpai skunk walaupon skunk kita dah xmsg mcm dolu2...="(

4.Dhiya suka stalk fb TENUK..Just becoz..He's sweet,He's gorgeous,He's Awsome,and most inportant is He has my HEART..=)

5.Dhiya rasa sumtin hurt in my chest bila ada gurlss yg comment statement TENUK..=,="

6.Kita slalu gaduh bila jumpa..Sampai kawan Dhiya ckap yg kita ni ada jodoh agaknyaa..Butt still,kita xada apa2 relationship..='(

7.Dhiya xnak apa2 relationship between kita..tapi Dhiya nak tahu apa yg ada dlm hati Tenuk..sampai masa,ada jodoh,kita boleh kawenn...=P

8.Kita slalu on9 sesama,tapi Tenuk ni mmg Cipan toll..xpernah nak tego~~

9.Dhiya nak kita ke menara gading sesama..Nak g graduation night sesama..tangkap gmbar sesama..Tapi Tenuk malas nak blaja..asyik fail jea..Belaja laaa...

10.Dhiya suka tgk Tenuk pakai kemeja biru bila g kelas..start from sem 2,Tenuk dah xpakai kemeja2 tu semua..I hope I can see you wear those shirts AGAIN..=)

My last and only sentence for you iss....I love you and I hope you love me too..=))

L.O.V.E.,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment