Sunday, 30 October 2011

::Day 5::

Assalamualaikum~~

Hari ni hari ke-5 Dhiya menyahut cabaran dari saudari fatin syamimi which is ::10 hari cabaran blog::....

Dan...Cabaran Kali Ini ialah...

*Drum rolls..

My 10 wishes

Hohoho~~~Saelalu kita tgk 16 Wishes kat Disney...Skunk ni 10 jea..Hmmm..10 pown dah cukup banyak utk Dhiya...Lets see what my wishes looks like..Lalalala~~~~



1.I wish I could finish my studies well and have a great job...

2.Bila dah ada great job,Dhiya wish nak beli rumah besar utk my FAMILY..Amik sorang satu bilik,xyah share bilik,ada privasi utk semua org..(Ayahanda & Bonda duduk sebilik laaa..-_-'

3.Dhiya wish dapat merealisasikan impian Dhiya dari sekolah dulu..Dhiya nak bukak Cafe..Name of da cafe olredi chosen,design dah ada dlm kepala hotak..tinggai modal jea...=)

4.Dhiya nak bela pets..Mcm kucing,arnab,sugar glider<3<3,ikan kod,iguana,hamster,semua laaa...=,="

5.Dhiya harap agar Dhiya sempat berbakti kepada kedua Ayahanda dan Bonda Dhiya..Dhiya nak hantar diaorag g Haji 1 hari nnti(Kalo ada rezeki)

6.Dhiya nak Rumah yg mcm cerita Chiquititas tuh..Chomel kiut miut jea..nak letak semua budak2 kat situ..bia diaorg men puaih2..=P

7.Dhiya wish badan Dhiya mcm badan Rita Rudaini..Tinggi lampai,Kurus Langsing,cantik mata memandang..hohoho~~~

8.Dhiya tingin nak jalan2 tepi pantai dgn si Tenuk smbil kongsi cerita..=)

9.Dhiya wish I got new and not going to rosak Phone and Laptop..hohohoho~~~
*Semua nak rosak je..=,=

10.Dhiya wish my wedding nnti jadik Blueish wedding of the decade...hahahaha*evil's laugh..
Dhiya nak my wedding dress di'design' dari Hatta Dolmat...=D
*design dia sgt ohsem...Aaawwww


*Si Tenuk mesti nak enter of my any post..=,="
ok laaa..That's it for today..

Toodless~~~~

Lovely Wishes,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment