Monday, 9 January 2012

Fassilitator!!



Assalamualaikum wbt..!!
=)

Untuk pengetahuan u'olls semua,this semester,Dhiya banyak get involved with Fassilitator things..

First of all,Dhiya diajak olek member Dhiya,Naim namanya,untuk join Fassilitator Training (FassTrain3)
Woohhooo...Bessttt wwooo...XDD

Then,Member dari KPTM,Ieka namanya,ajak Dhiya join Fassilitator untuk junior intake..
Hanya utk mengaplikasikan apa yg kitaorg dah blaja masa FassTrain hari tu...

Then,Dhiya join leerr dia utk amik borang...
*Kitaorg amik borang before cuti new year,tapi esk baru nak antor..=,="



*Gambar sesi menyuap makanan dgn ahli Group 7..
Aaaawwww!!

Baru ni,member Dhiya yg dari kelab Insaniah,Idani namanya,ajak kitaorg join fassi utk intake akan datang...

Secara tidak langsung,nama Dhiya tersenarai dalam Bakal Ahli Majlis Perwakilan Pelajar which is also known as MPP(Majlis Puaka-Puaka)..

Uuurrfff..
Sangat xbaik bagi nama yg buruk2 keenn..

Apa2 pown,Dhiya sgt berharap Dhiya mampu utk menangani semua ni dgn baik..
kuikuikui~~~


*Activity bersama Ahli Kelab Insaniah ke Bukit Broga..

*Bukit Broga Awesome...!!!

=)


Fassi Dhiya,
Dhiya_Diyana.>,<

4 comments:

  1. Ouh, ni yang hampa dok cakapkan tu xD
    Ouh, untuk hampa!
    http://ilishaheera.blogspot.com/2012/01/how-to-make-doodle.html

    ReplyDelete
  2. yup2..
    berminat x??jumlaa join bersama...
    nnti kita boleh melebarkan ukhuwah...
    jum2 join FassTrain..=)

    ReplyDelete
  3. Wah ! Macam best je sesi suap menyuap tu . . hehehehe

    ReplyDelete
  4. Memang sgt best...
    awak nak join skali x..??kalo nak join bitao dhiya ek..Dhiya boleh ajak member ni...=)

    ReplyDelete