Friday, 30 December 2011

2011 yang HEBAT!!

Assalamualaikum wbt..!!
=)

My Dearest blog readers...
*ntah ada ntah tak kann..^^

Hari ni,Dhiya nak imbas kembali what has happens sepanjang tahun 2011 ni memandangkan we have about 12 hours ++..
(^_^)

Ok!! Jom kita mengimbas kembali what have happens to me along this year(2011!?)

1.First of all,Dhiya daftar ke KPTM Bangi for my second time.. And that time,Dhiya terserempak dgn Tenuk which I liked him from the first time I saw him..
Urrfff!!My Tenuk lagi cute dari Mr.Bunny kayh!!;P

2.Secondly,walaupown we are at the same place,but Dhiya rasa mcm kitaorg terpisah far apart.. Sedihnya bukan kepalang..=,="

3.Thirdly,Dhiya dapat result for my second sems,result meningkat and I only hope that I could achive more for my next sems.. Masa dapat result,Dhiya paling xsangka that I've got A for my costing..Hohoho!!*Sir Naim yg kiut miut dah janji nak belanja makan weyh kalo dapat A for costing..*But need to let him know.. Mmg xlah Dhiya nak g tuntut kat Sir Naim uh..Dah laa sorang jee...

4.Next,Dhiya cuti sems hanyalah 1month and 2 weeks.. Sepanjang cuti sems,Dhiya xtao nak wat pa.. Dok kat rumah macam nak meletup dah kepala punya boring..+,+

5.Then,Dhiya daftar balik for my 3rd sems,roomates bertukar..Kalo masa sems 1 & 2,Dhiya duduk dgn Teah dan Zira,sem 3,Dhiya dah bertukar roomates which is my classmate came to be my roomates..She is Mekjah(panggilan kitaorg,=_=") and junior bawah kitaorg which is Ena..
They have been such awesome roomates..
*yg dolu2 pown ohsem..^^

6.Dari classmate,bertukar jadi rumet,which is Mekjah..Dhiya banyak berkongsi about my feelings towards Tenuk with her.. Mekjah pown xkekok berkongsi pendapat..
But!!Attention please,Dhiya xpernah bitao sapa Tenuk yg sebenarnya kat Mekjah..!!
She will burst all my secrets out..Better watch out!!XDD

7.During sems 3,We did fasting far away from home..!!!
HOME!!! Alangkah rindunya nak berbuka puasa beramai2 dgn family..
Urrfff!!Hopefully masih ada raya tahun depan bersama keluaraga..!!;)

8.Even we're classmates for sem 3,we're still like strangers..!!=,="
He didn't even relise that I was there!!!
I miss the old Tenuk...
Urrrfff!!!Dasar Tenuk kat ZOO betull laa mamat nie...=,="

9.End of sems 3,bermulanya cuti selama 3 weeks(WEEKS okayh!!!) 3 minggu je kita boleh wat pe??dok rumah,goyang kaki sambil membesarkan badan!!=,="
Dan dalam masa 3 mggu tu,Sempat jugak laa pembawa virus menyuntik virus paling dasyat di alam Maya ke dalam Lappy(HONEY) Dhiya nie..!!=,="
*Dhiya sayang Honey sangat2 ouh!!*

10.Masa dapat result utk sems 3,Result Dhiya jatuh menjunam..=,="
But,luckily,Dhiya punya CGPA still 3 pointer!!I hope I can achieve more for my next sems..!!
Lepas dapat result,Dhiya buat pendaftaran for Sems 4.. And till that time pown,Dhiya still berharap that we could met and he would say sumtin to me..=)
But,Hope will always be as HOPE!!He's not there and he says nothing..
*Even dalam chatting di muka buku pown Tenuk xcakap papa selain "Mcm mana nak daftar subjek eh??"
Urrfff!!Tenuk,Don't you relise that I'm into you!!T_T

11.Pendaftaran subjek dah pown selesai,Class pown dah diketahui..
Badly,we've got different classes..!!T_T
Again!!I miss him..Sepanjang Sems 4 nie,Dhiya nampak Tenuk only TWICE!!

12.Ok!!Dhiya nak bitao that my last final paper on sems 2 and 3,jatuh pada hari tunang and kawen my brother.. Which is 1st May and 9th November!!
Then now..!!My Brother now tgh sakit..he's got pendarahan dalam usus yg menyebabkan ususnya kena potong sebanyak 6 cm..Pity him..Now he's suffering in GH..Nak melawat,ada saja halangan..Dhiya dapat tau Abg mirul injury ni pown melalui Abg Aniq..!!Nasib baik Abg Aniq got my num and called me ASAP utk dptkan pertolongan for Abg Mirul..If not,tak tahu laa apa nak jadi dgn Abg Mirul..T_T

13.Now,Dhiya kat Penang!!Dhiya tgh bercuti mid sems for 1 week..Nnti 2 hb January 2012,Dhiya dah balik Bangi...Aaawww!!
Now,I've to prepare for my mid term exams..
All the best for mee....!!


Itu je laa apa yg Dhiya boleh kongsi dgn u olls for this entry..


Till we meet then..

Miss 2011,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment