Wednesday, 1 February 2012

Gugu Gigi Gaga!!

Assalamu'alaikum...
Dearest readers...

Kali ni,Dhiya nak ber ceghita pasai gigi plak..

Penjagaan gigi yang rapi tersangat laa penting supaya senyuman kita menawan...
*kekeke!!!geli3..

Ok laa..Dhiya sebenarnya ada masalah dgn gigi..=,="
Bukan beerti Dhiya xpandai jaga gigi..Dhiya gosok gigi every days and nights tao...!!
Yang ni Dhiya pown tak paham kenapa gigi Dhiya tersangat laa rapuh dan mudah wujud compaund pada gigi...urrff~~~

First of all,Dhiya mmg anti-dentist...huhu!!Dhiya takut bila dentist dok tojoi2 gigi Dhiya dgn mesin tuuu...@_@
*seraaammm!!

Secondly,Dhiya xsuka minum susu..!!
Yulkss...Rasa mcm Ewwww!!
Tambah2 bila Dhiya pernah terminum susu masam yg Bonda Dhiya simpan dalam peti ntah berapa zaman..=,="

Aaaarrrrggghhh!!
Dhiya xmo jumpa dentist..tapi Dhiya xtahan sakit gigi...
*Kerna terpaksa,Dhiya melangkah ke Klinik gigi...
Kerna terpaksa,Dhiya berjumpa dgn Dentist...
Kerna terpaksaaa...!!!


Ok..Credit to Google Image for this picture..
So cute...
*ada ja lagi yg lagi cute,tapi dalam Honey Dhiya..Ni Dhiya guna Comp Lab College je...
Thanx KPTM Bangi sebab x bane BLOGging kat college..=)



Sick Lady,
Dhiya_Diyana.

2 comments:

  1. Terlalu byk gosok gigi kot,too much of fluoride from a toothpaste could harm your teeth!

    ReplyDelete
  2. I've heard dat before..but gosok gigi twice a day,normal laa kan..bukannya teruk sgt pown..
    nak kata tonyoh gigi dgn berus tu kuat2,agak2lah kan..=,="
    hmmm...klinik gigi jugak lerr esok..

    ReplyDelete