Friday, 3 February 2012

Jom Kawen Jom...

Assalamu'alaikum..
Dearest readers...

Tadi(pagi),Dhiya yg tengah bosan,nak makan sambil tgk movie..
Tgk plak citer hum sath2 hain..*Semalam dah tgk,smpai termimpi2 ttg Dhiya dgn Tenuk..=,="
Habis je tgk citer tu,sibuk la plak cari citer lain..
Tgh cari citer lain,Dhiya ternampak bar wi-fi xde tanda seru..
OhhhEmmmGeee...!!!

Dapat Wi-fi siot...Once in blue moon tao..
Dhiya yg dah bosan sgt2 siang tadi,kembali ceria pabila Dhiya dapat cari gambar2 chuumellsss kat Google Images...Thanx Google..You did a lot for today..Love you so strong laa...=P

Dan dalam pencarian,sila tgk apa yg Dhiya dapat...

Aaawwww!!!
Wedding Items....
*sungguh Dhiya rasa mcam tak sabaq nak Kaweennn....

The Cakes and Dresses are sooo ohsem..=)


*Dis wedding cake will be mine on my first day wedding in a hall of a hotel..
(Waahhh Kao,nak glemer jek)

*Dis is my wedding cake going to be in second reception at a beach..=)
Aaawwww

*Dis one will be my wedding cake on 3rd reception for garden wedding theme..=)

*Dis will be my wedding cake on my 4th reception at a hall on my hubby going-to-be behalf..
=P

*Dis one would be nice if Dhiya use it on my 5th reception on my husband going-to-be in a hall by using fairy tales theme..Aaaawww!!


Seterusnya,kita ke bahagian Dress for the Bride going to be...
Aaawww!!!


Aawwkayyhh!!

Memandangkan semua dress kat bawah ala2 berkemban,Dhiya nak u olls semua bayangkan yg Dress kat bawah adalah Dress utk muslimah mcm Dhiya ni..
*Aaaww!!MUSLIMAH u olls..=P

Dis dress would be nice if use it on my Akad Nikah day..Aaaww!!
*Berangan daahhh!!=P


Dis one,I would like to use it on my 2nd reception which is at the beach...=))

Dis one for the garden wedding theme..=)

Dis Dress would be nice for a reception in the hall with my husband going-to-be families..
XDD

Andd,Dis one Dhiya would like to use for the Fairy Tales Theme..


*Nampak jelas di situ bahawa Dhiya sgt lahh suka berfantasi..=,="
Dhiya bukannya nak beranga ke hapa...It was just came around my mind and I would like to share this with my fellow..

Dis wouldn't mean that Dhiya ni gatai sgt nak berkahwin...But,inilah lumrah manusia,kita ingin merasa berada di peringkat yang baru..Tak mahu terus menetap du satu peringkat..
Tambah2 lagi,Dhiya ni jenis suka mencuba sesuatu yg baru..
*Tipu benarlah kalo Dhiya cakap yang Dhiya tak teringin nak kawen..
Dhiya nak..Cuma Dhiya xde calon...(Ni yang buat Dhiya nak call Bonda and mintak Bonda tlg carikan jodoh ni...=,=")

Ok,That was too obvious yg Dhiya xde bopren kayh..
*Tipulah kan kalo Dhiya cakap Dhiya xde sesapa kat hati..Tapi nak wat mcm mana,Tenuk lebih prefer utk tggal kat ZOO dari mencari hati yang tulus mencintainya ni...=,="

Dhiya redha kalo Tenuk bukan utk Dhiya,dan Dhiya mintak pada Allah agar Dhiya ditabahkan hati utk melihat Tenuk bahagia di samping insan yang Tenuk cintai..;(
(Ayat nak sedih je..=,=")

Insya-Allah,Kalau dia milik Dhiya,Allah akan satukan hati kami walau dgn apa cara sekalipun...
Dan jika dia bukan jodoh buat Dhiya,Dhiya harus terima dan yakin dengan janji Allah bahawa
"Wanita yg baik adalah untuk lelaki yang baik,dak Lelaki yg baik adalah untuk wanita yang baik..."
Insya-Allah..=)


Pelamin Anganku,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment