Tuesday, 20 March 2012

Homeeyy~~

Assalamu'alaikum wbt..

Dearest readers..=))

1/4 nntikaann...Dhiya dah dapat balik Penang..
Aaww~~

Budak2 batch kitaorg which is part 4 BM111 yang akan selalunya habis final paper yang paling last sekali..=,="

Bila Dhiya pikirkan balik,terasa seperti sakit hati pown ada..

Yelahh..sebab kitaorg punya batch jugak yang selalu balik last coz of last final paper adalah hari terakhir utk final examinations..=,="

Okaylaahh..Malas Dhiya nak memikirkan soal itu sgt..Dhiya cuma nak fokus untuk "apa yang Dhiya akan buat sepanjang cuti semester 2 bulan itu..??"
Hhmmm...

Apa yek yang Dhiya boleh buat..???

Hhhhmmmm..(jap nak pikir)
....
.....
......
........

...........
1.First of all...Dhiya nak ajak family Dhiya g outing...xkisah laa g mana2 pown,janji outing..dapat gerak g tesco kat Sg. Dua pown jadik laa..=))


2.Secondly,Dhiya nak outing with my gurls..
the Iron Ladies..every gurls and boys..semua laa..(dah bosan sgt laa citernye nii)


3.Hmmm..Apa lagi yang Dhiya boleh buat ek??
Termenung??(Memikirkan masa depan laah)
X'DD


4.Benda yang boleh Dhiya buat time balik rumahh...
On9..tgk movie..tgk televison..tgk itu..tgk ini..=,="


5.Sesuatu yang wajib Dhiya lakukan di rumah instead of on9,tgk tv,makan,tidoq iss....

GADOH..hoho~~
Dgn siapa Dhiya nak gadoh??Farah di MRSM,Qayyum di Al-Mashur(L),Fatin di KPTM Cheras..
Takkan dgn si pe'ah yang kechik tu kot...

Hoho..Jangan disangka budak kecik itu xmampuberlawan dgn kakak dia yang dah besau nii..

Si Pe'ah itu mempunyai kuasa yang luar biasa taauu...

Apa kuasa dia..??Hhhmmmm...

"Suaranya yang lantang..."
=..="


Hahaha~~

Itu je lah kot menda yang Dhiya nak kongsi2 dgn korang..yelah..Dhiya dah lama x hupdate belogs yang dichentainyepuuuunnnn...~~~~

Pape pown,guys...Be happy always kayh..Takmo sedih2..Kita study biar lepakk..Result korang yang gempak..X'DD

LepakChillRelaxx laa Dear..=))


Till we meet then Peeps..=))





Lovely Friend of Friend,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment