Thursday, 7 June 2012

2 Bulan!

Assalamu'alaikum my dearest readers..
=)

Dhiya mintak maaf yang teramat sgtlahh sebab Dhiya dah lama tak hupdate belogs kesayangan Dhiya ni..

Dhiya bukan sesaja atau sesuka hati nyee puun tak mau hupdate..

Tapi..Dhiya susah nak on9 laa sepanjang Dhiya bercuti semester selama 2 bolan..

Hoho..

Siang tadi(07/06/12) Dhiya buat pendaftaran semester baru.. Which is semester 5..
Yang tak boelh belahnyaa..
Masa Dhiya daftar masuk hostel,habis barang Dhiya yang Dhiya tggl kat setor hostel berantakan..

Ada barang Dhiya yang hilang..
Yang paling Dhiya risau sekali ialah my Honey's adapter..
Dhiya mmg confirm xbawak balik penang sebab masa Dhiya bawak laptop,Dhiya tak simpan pown adapter.

Tapi,bila dah smpai ke penang baru Dhiya perasan yang adapter Dhiya tak bawak..

Waktu Dhiya mula2 kat penang Dhiya tak nak pikir sgt pasal adapter,laptop bagai sebab kaki Dhiya mengalami injury masa kitaorg syiok2 kat Bagan Lalang..

Huhu..
Seriously,sakit yang teramat sgt2..huhu..

Kembali kepada al-kisah adapter Dhiya yang hilang..
Dhiya mati2 igt adapter Dhiya kat rumah sewa member sebab Dhiya stay rumah diaorg sepanjang examination berlangsung..

Sekarang ni,Dhiya hanya bergantung kepada adapter member2 yang memakai jenama laptop yang sama dgn     Honey kun..

*Itu jelah alkisah yang Dhiya boleh cerita buat masa sekarang sebab Dhiya meminjam laptop member saja sekarang ni..

Kalau Honey dah dapat adapter yang baharu,Dhiya akan pastikan kebajikan Honey akan terjaga dan terbela..=,="

Oohh..BTW,I didn't met my TENUK pown tadi masa pendaftaran..
*huhu..

That's all for today peeps..

We'll meet again in another entry..Toodless..
(^_^)


Yang merasai kehilangan,
Dhiya_Diyana.


No comments:

Post a Comment