Wednesday, 13 June 2012

Boyfriends and Girlfriends.

Assalamualaikum,my dearest readers..=)

Baru2 ni Dhiya bercuti semester selama 2 bolan di Penang..

Dan selama 2 bolan itu,Dhiya menghabiskan waktu dgn aktiviti2 yang berfaedah..

Antara contoh aktiviti2 Dhiya sepanjang cuti semester ialah...


Dari Kiri:Ikram,Hafiz,Syifa(Iepak) and Me(Dhiya)..
*Mcm buku album skolah plak kan..Ngee..



Aslam dan Ridzuan(Mamu)






Dhiya,Iepak,Mamu,Aslam,Syafiq(Spearz),Ikram dan Hafiz..


Itu 1st time Dhiya kluar rumah setelah sampai Penang dgn kaki yang cedera..
Uwarrggghhh~~

CEDERA!!
*Did u really get my word..

I was injured during kat Bagan Lalang for Club Insaniah's Tautan Hati Program..


I was hurt because of that pinky electric bicycle..
=,="

Urrfff~~
That was hurt..Tapi oleh sebab Dhiya dah bayar utk naik menda alah tu,takkan laa Dhiya nak tgk je diaorg naek..

Luka teruk cane pown,Dhiya totap meneruskan perjuangan hingga ke akhirnya..=P


Berbalik kepada cerita cuti Dhiya,Dhiya kluar buat kali ke-2 dgn my besties since sekolah rendah which is Syifa Chibo..
(Oleh sebab ramai kawan Dhiya nama Syifa,so,diaorg ada nama gelarang masing2)
(^_^)






Then..2 days later,Dhiya kluar dgn 2 budak ni..
hehe..


Sorry gurls..I've got only this during our gurls day out..=)
*Gambaq yang lain ada kat korang je..Dhiya pakai henpon cikai je..Xde camera bagai..

Then,Dhiya kerja di Tesco Hyper,Penang as a cashier..

Urrfff..Keja kat situ memang memerlukan kesabaran dan keyakinan yang tinggi benau..
Boleh makan hati woo kalau dapat customer yang mempunyai lidah dan aksi yang menikam jiwa raga..=,="


This is what I've to wore since I was working at Tesco..

Hurff..Baju putih..Asyik kena basuh je tiap2 hari..letih wooooo..

On 10th May 2012,Which is my brother's and Sheila's Birthday..

Dhiya cuba utk mencari waktu utk kluar dgn Ladies utk sambut birthday Sheila..
At last,Ladies hanya dapat berjumpa saja..
Dhiya sempat bagi hadiah kat Sheila..
*Hopefully,She'll love it..


Dhiya,Shazlin,Arina and Sheila(the birthday gurl)



Dhiya,Ili,Arina and Sheila..



Kegembiraan terpancar di wajah birthday gurl..


Sesudah tamatnya cuti Dhiya selama 2 bulan,Dhiya berhenti kerja dan balik ke Bangi..
Obviously,ramai yang tak tahu bila Dhiya balik Penang sebab time Dhiya kat Penang,Dhiya dapat on9 hanya 2 mggu sekali..

Nak tahu kenapa..??

Dhiya punya charger Honey(Lappy Kesayangan) hilang..Dhiya xdapat jumpa even dalam beg yang Dhiya tinggalkan di setor hostel..

Selama kat Penang,Dhiya hanya pinjam charger member Dhiya je..
Itu pun nasib baik laaaa sama laptop kitaorg (jenama Acer)..Kalau tidak,xdapet laaa den nak nengok movie nyeee puuunnn...

Thanx to that member yang baik hati..=))
*Seriously,Dhiya rasa seronok mempunyai ramai kawan yang baik..
And Dhiya harap persahabatan Dhiya dengan mereka semua akan terus baik dan semakin membaik till Jannah..



And hopefully,Dhiya dapat luangkan banyak masa lagi with all my friends..
Itu jelah yang dapat Dhiya luahkan di belogs kesayangan Dhiya nii..

Till we meet then,peeps..(^_^)


Sahabat Sejati,
Dhiya_Diyana.

2 comments:

  1. thanks ler still ingt gua yg makin mnjauh nie..huhu.. love yeah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah aku lupa kawan2 yang jauh di mata aku ni auww..(^_^)

      Delete