Wednesday, 22 May 2013

Yang Dijanjikan...

Assalamu'alaikum uolls..

Lama gilaa laah Cik Dhiya ni tak hupdate belog kesayangan ni...
Dah naik berhabuk daah belog ni.. huhu..

ok laaah.. seperti yang cik Dhiya janjikan di post yang sebelumnye, cik Dhiya nak upload gambar2 trips kitaorg ke kenduri Miss.. eehh Madam Norhafizah...

Nilaaah gambar2 nyeerr puuun...


*Ni gambar ahli keluarga sebelah pengantin pompuan..ngeeeeheee...
Keluarga section 12 (pompuan sahaja and.. NOT INCLUDED me..)


Ahah!Section 12 yang happening!!
*Weehee!



Bersama pengantin..
Semoga Madam Norhafiza bahagia hendaknya... =)


3/4 ahli keluarga section 12 bersama jiran
*Jiran=2 org makcik kat sebelah tuu.. =P


 Aaawww.. Miss.. OOooppsss!!
Madam, we came here for you..
>,<


*POSING*




This picts taken before and while the trip..








*Madam Hafiza with her husband..
=)




*Kitaorng2 ni pun nanak jugak berposing2 di atas pelamin..
Aaawwww!!!


*While in the ceremony...



*Pictures with upcoming bride
(Now, dah berkahwin dah our lovely, friendly Miss  Madam Hafizah)
*Banyak sesangat plop lecturer nama Hafiza ni..*
Konpuces dahh.. =P








Madam,maaf saya baru nak bagitahu..
bahawa sanya, kitaorng dah curik bunga fondan kat kek tu..
Heeeee!!! *Peace*


Hadira : "Saya pun pandai potong kek laaa.."
*Smile*


Sesi borak2 dgn kenalan(lecturer)..
*Kenduri kaaannn*
(^_^)




Well.. that's all the picts yang ada dalam simpanan Cik Dhiya nii..
Gambar2 trips yang lain tu, lain kali jelah Cik Dhiya hupdate...

*Dah malaih bebenor nak hupdate belogs..huhu..
(takpe laaa, bukan ada org nak baca pun...)

That's all for today..
Till we met then peeps..
Daaa..


Lazy Gurl,
Dhiya_Diyana.

No comments:

Post a Comment