Wednesday, 2 October 2013

Cerita Nenda..

Assalamualaikum..
Dear Bloggers yg kiut miut..
Heee..

Okayh..Due to tajuk Dhiya kali ni, Dhiya nak ceghita sikit tentang Nenda Dhiya yang sorang ni...

Hari tu,(ada la dalam 2,3 hari lepas) Dhiya dengan Bonda g kampung utk buat roti..
Then Nenda Dhiya datang ke rumah yg kitaorg buat roti tu..
(Rumah nenda dgn rumah buat roti tu sebeleah jerr)

Nenda datang ke rumah sambil berceghita sakan pasal itu ini...
Tapi satu je ceghita Nenda yang menarik pandangan Dhiya dan Dhiya rasa kelakar sgt2..
(>,<)
Nenda : Baru2 ni Pidos datang rumah bawak gepren..

Bonda : Mana mak tau?

Nenda : Haaa laaa.. Dia mai singgah rumah nak semayang pastu tinggai budak tu kat luaq sorang2..

Bonda and Me : *DIAM*

So, the moral of the story is that you jangan sekali-kali bawak gepren datang rumah nenek kalau takdak intend untuk kenalkan dia pada keluarga..
Kan dah tak pasal2 cik nenek tu dah buat kesimpulan dia sendiri..
Lebih baik lagi kenalkan sebagai bakal menantu / cucu menantu.. 
Haa.. Kan ke sweet cenggitu..

(^_^)

Gadis Impian,
DhiyaDiyana.

No comments:

Post a Comment